Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Τα Σαράντα του Ψηφοφόρου

40 Μέρες μετά της εκλογές και στην βουλή γίνεται «της αλωπεκίασης…» τέτοιο μαλλιοτράβηγμα στο ΠΑΣΟΚ τύπου μεσημεριανής εκπομπής (της καλής εποχής του Α. Μικρούτσικου) δεν έχουμε ξανά δει. Καλέ να κράζονται μεταξύ τους ποιος έφαγε τα πιο πολλά όταν ήταν εξουσία!!!! Ε! Ποτέ!!! Και τώρα να σφάζονται για το ποίος θα είναι ο επόμενος «γαργαντούας» όταν πρώτα ο θεός (λέμε τώρα…) πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.
Και ενώ όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην μισή αντιπολίτευση που μαλλιοτραβιέται , η άλλη μισή μαλλιοτραβιέται γιατί ζήλεψε που την έχουν στο φτύσιμο και βρήκε θέμα της μαθητικές παρελάσεις. Αν πρέπει ή δεν πρέπει να διεξάγονται…αν κινδυνεύει το εθνικό φρόνιμα των μαθητών αν καταργηθούν, ή αν πρέπει να καταργηθούν γιατί στρατιωτικοποιούν τους μαθητές!! (καλέ αφήστε τα παιδάκια στην ησυχία τους ….τι θα τα κάνουν τόσο στραγάλια? )

Και ενώ το πανηγύρι της χαράς και της αντιπολίτευσής καλά κρατεί…Η Κυβέρνηση κάνει τρελές ομορφιές τύπου ασφαλιστικό , τύπου Κρατικά Πανεπιστήμια και Κολέγια μία μούρη, τύπου θα σας σκίσουμε τον Κ…με τον ΦΠΑ.
Και το χειρότερο όλων ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΟΕΕΕΟΟΟΟ???? Οι παροχές η βοήθεια και η στήριξη που τους είχαν υποσχεθεί προεκλογικά πήγε περίπατο μαζί με της ελπίδες τους για μια καινούργια αρχή μετά καταστροφή. Και ο Χειμώνας ήρθε και η βροχές ξεκίνησαν και εκείνη δεν έχουν που να σταθούν.
Και εμείς που με τόση συγκίνηση και ευαισθησία παρακολουθούσαμε τρώγοντας πατατάκια το υπερθέαμα της καταστροφής από την τηλεόραση μας τους έχουμε ήδη ξεχάσει απλά γιατί είμαστε σίγουροι πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει (τρίχες…). Κάναμε και την καλή μας πράξη στέλνοντας και κανένα SMS σε κάποιο τηλε-μαραθώνιο και όλα καλά.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: