Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Χάθηκε η Λάση !!!

Είμαι στο σταθμό που εργάζομαι και χτυπάει το τηλέφωνο ήταν μια Κυρία που με τρεμάμενη φωνή ζητούσε να βγει στον αέρα του ραδιοφώνου…Είχε επικοινωνήσει νωρίτερα και με άλλα μέσα ενημέρωση για να ζητήσει βοήθεια άλλα η απάντηση ήταν αρνητική και τα μικρόφωνα κλειστά!!
Ο Φίλος και καλός συνάδελφος Γιάννης Ξυνόπουλος που έχει εκπομπή στην βραδινή ζώνη του 9.84 είχε την ευγένεια και την ευαισθησία να την βγάλει στον «αέρα»….

" Την Παρασκευή το Απόγευμα μεταξύ 6 με 7 στην περιοχή της Βάρης έξω από το Jumbo χάθηκε ένα μέλος της οικογένειας μας…Η Λάση… είναι ένα θηλυκό χρυσαφί Κόλευ και μία από της λίγες φορές που την βγάλαμε από το σπίτι ήταν αυτή της Παρασκευής. Η Λάση είναι σε μέρες ζευγαρώματος και πιθανόν έχει ακολουθήσει κάποιο κοπάδι με σκυλιά… Φοράει ένα κόκκινο λουρί και δεν έχει κάποιο καρτελάκι με τα στοιχεία της οικογένειας που ανήκει…την έχουμε 7 χρόνια…Σας παρακαλώ το παιδί μου κοντεύει να πεθάνει από την στεναχώρια του και εμείς το ίδιο… έχουμε οργώσει την περιοχή … όποιος την βρει δίνουμε αμοιβή 1000 ευρώ τηλ. Επικοινωνίας 6942818904 "


Ο Λόγος που αναρτώ αυτό το πόστ είναι αφενός γιατί υπολογίζω στην ευαισθησία των blogger αφετέρου γιατί ζούμε σε μία χώρα που η απώλεια ενός σκύλου είναι ασήμαντη και δεν θεωρείται σοβαρός λόγος για να δοθεί βήμα στον πολίτη και να τον αναζητήσει.
Ελπίζω να επανα-αναρτήσετε τον συγκεκριμένο δημοσίευμα και να καταφέρουμε να βρούμε την Λάση που είναι πιστή φίλη και σύντροφος για την οικογένεια της. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία διαθέσιμη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μενα ειχε χαθει το σκυλακι μου πριν λιγες μερες.Ευτυχως την επομενη μερα γυρισε πισω.Ελπιζω να γυρισει πισω η λαση και να εψαχνε απλα για καποιο αρσενικο, οπως πιθανον εψαχνε για καποιο θηλυκο και το δικο μου σκυλακι.

Άκης είπε...

Εγώ θα σταθώ σε αυτό εδώ:ζούμε σε μία χώρα που η απώλεια ενός σκύλου είναι ασήμαντη και δεν θεωρείται σοβαρός λόγος για να δοθεί βήμα στον πολίτη και να τον αναζητήσει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

www.radionext.gr είπε...

Αγαπητή Lily
Ήμουνα μάρτυρας της κατάστασης αυτής που περιγράφεις. Ακόμη θυμάμαι το άγχος και την αγωνία της κυρίας που βρήκε το θάρρος να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της.
Δεν είχαμε νέα της. Ελπίζω να την βρήκε, να γύρισε κοντά της, να ξανά βρήκανε την χαρά στο σπίτι τους. Δεν περιγράφεται με λόγια το δέσιμο με τα "ζώα". Ανθρωποποιούνται κανονικά. Είναι ένα κανονικότατο μέλος της οικογένειας. Όταν ένα μέλος της οικογένειας πονάει, πονάει όλη η οικογένεια.