Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Κλείνει το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πουλιών


Το ΕΚΠΑΖ (Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγριων Ζώων και Πουλιών) με την ύπαρξή του, την βοήθεια των εθελοντών και την οικονομική ενίσχυση των ιδιωτών καταφέρνει εδώ και χρόνια να είναι ο αποκλειστικός χώρος φιλοξενίας ζώων που βρίσκονται κακοποιημένα, χτυπημένα και σχεδόν πάντα ετοιμοθάνατα, σε όλη την Ελλάδα.


Παρόλο που οι κρατικοί φορείς δεν συνεισφέρουν οικονομικά αποφάσισαν πριν μερικές μέρες πως το ΕΚΠΑΖ Β. Ελλάδας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει να υπάρχει. Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, έκλεισε.Κανείς δεν ξέρει το μέλλον των ζώων που υπάρχουν σ´αυτό ούτε όσων θα βρεθούν στο μέλλον και θα χρειαστεί να μεταφέρονται πλέον στην Αίγινα. Κάποιοι λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι θέλησαν να στείλουν μια επιστολή στον Υπουργό.
Η επιστολή είναι γραμμένη στα αγγλικά επειδή προωθήθηκε και σε φιλοζωικές οργανώσεις του εξωτερικού.

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν ας υποστηρίξουν την άποψή μας για συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου και αν μπορούν ας προωθήσουν το μήνυμα για υπογραφές, όσο περισσότερες μπορούμε.Η σελίδα για υπογραφές είναι η ακόλουθηhttp://www.petitiononline.com/Ekpaz/petition.html

2 σχόλια:

fresco είπε...

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

τι κάνεις Lily???

byeee;-)

www.radionext.gr είπε...

Ξενυχτάμε με το lap top αγκαλιά!!